Vesnic Regele Nostru

Regia Autonoma Monetaria Statului transmite sincere condoleante Casei Regale a Romaniei pentru pierderea datorata trecerii in nefiinta a Majestatii Sale Regele Mihai I al Romaniei.

In aceste clipe de despartire de Omul care a fost Majestatea Sa Regele Mihai I al Romaniei, transmitem gandurile noastre de pretuire pentru virtutile si valorile cu care aceasta a innobilat darul vietii.

Regele Mihai a marcat istoria poporului roman si memoria celor care au avut onoarea sa il cunoasca (direct sau indirect), prin conduita sa demna, jertfelnica si virtuoasa, ramanand astfel in amintirea noastra un exemplu de moralitate, tenacitate, verticalitate si devotament fata de poporul roman si fata de familie.

In acest moment de tristete si cu durere in suflet, dorim sa aducem un pios ultim omagiu si recunostinta Majestatii Sale Regele Mihai I al Romaniei, ce a lasat un imens gol in inimile noastre prin trecerea in nefiinta.

Vom ramane recunoscatori pentru toate demersurile incununate de succes ale Familiei Regale a Romaniei in constructia si fondarea Regiei Autonome Monetaria Statului.

 

 

 

Sincere condoleante,

Octavian SCHEN

Director General al R.A. Monetaria Statului